CONCURS: Câștigă o invitație din partea Auto Cobălcescu pentru testarea noilor modele MINI

În intervalul 28 martie – 7 mai este găzduit primul pop-up showroom MINI în parcul Herăstrău (zona Hard Rock Cafe). Totodată, conceptul venit din Austria oferă publicului interesat și ocazia de a testa toate modelele din gama actuală MINI. Este vorba de patru modelele MINI Cooper S Countryman ALL4, MINI Cooper S Hatch 3 uşi, MINI Cooper S Hatch 5 uşi şi, vedeta verii, MINI Cooper S Cabriolet.

Ca reprezentant MINI, Auto Cobălcescu va organiza în zilele de duminică și luni (6 și 7 mai) în patru sloturi de câte o jumătate de zi, test cu toată flota evenimentului, pe un traseu prestabilit (via Snagov-Casa Vlăsia – Ghermănești – DN3 și întoarcere), alături de traineri certificați BMW de la Academia Titi Aur.

Auto Cobălcescu oferă câte o invitație dublă pentru fiecare slot de teste. Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga o astfel de invitație este să trimiteți la adresa de e-mail office@bmw-autocobalcescu.ro răspunsul la întrebarea: “La ce adresă se află showroom-ul MINI și BMW Auto Cobălcescu din București?”

Primul e-mail primit pentru fiecare slot este cel câștigător. Iar câștigătorii invitațiilor au dreptul să vină însoțiți de o persoană. În e-mail trebuie să menționați numele dumneavpastră complet, așa cum este înscris în Cartea de Identitate. De asemenea, menționați ziua și intervalul orar pentru care doriți să câștigați invitația. Desfășurarea programelor de teste din cele două zile este următorul:

Duminică, 6 mai

– 10.00 – 13.00 – traseu urban în centru orașului, socializare la locație și discuții post eveniment la Hard Rock Cafe

– 15.00 – 18.00 – traseu pe drum național, socializare la locație și discuții post eveniment la Hard Rock Cafe

Luni, 7 mai

– 10.00 – 13.00 – traseu drum national, socializare la locație și discuții post eveniment la Hard Rock Cafe

– 15.00 – 18.00 – traseu pe drum național, socializare la locație și discuții post eveniment la Hard Rock Cafe

De asemenea, luni 7 mai, dupa oră 18.00, are loc petrecerea MINI găzduită la pop-up showroom-ul din Herăstrău.

Alături de noile modele, vizitatorii pop-up showroom-ului MINI pot descoperi şi o premieră mondială absolută: de acum înainte, clienţii vor putea să personalizeze, post-vânzare, mai multe elemente din modelele MINI folosind tehnologia de printare 3D. Astfel, pot fi create componente unice de personalizare şi apoi comandate (inclusiv în România) prin intermediul unui site dedicat: https://yours-customised.mini. Este garanţia că un model care beneficiază de astfel de componente este unul cu adevărat unic, în plus acestea sunt uşor interschimbabile. Se pot comanda decoraţiuni pentru semnalizarea laterală, decoraţiuni pentru bord, praguri cu iluminare LED şi proiectoare LED pentru uşi.

O altă noutate prezentată în cadrul noului pop-up showroom este sistemul MINI Connected, care a debutat în luna martie. Toate modelele MINI vor avea integrat un SIM 4G care permite o serie de servicii, precum apel de urgenţă, prognoza meteo bazată de locaţie, căutare prin Google Maps cu transferul de navigaţie. Suplimentar, funcţia MINI Teleservices anunţă automat service-ul pentru programarea de revizii.

Pentru mai multe detalii despre showroom-ul Auto Cobălcescu din București și ofertele și serviciile dedicate modelelor MINI și BMW, puteți accesa site-ul www.bmw-autocobalcescu.ro. Informații suplimentare despre concursul Auto Cobălcescu pentru câștigarea invitației la test, puteți obține adresându-vă la adresa de e-mail office@bmw-autocobalcescu.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account