Android Auto va fi disponibil pentru automobilele BMW din această vară

La finalul anului trecut BMW anunța că în iulie 2020 va începe integrarea sistemului Android Auto de conectivitate pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android. Acum reconfirmă că, din această vară, în funcție de model, vor fi oferite nu doar serviciile Apple CarPlay, ci și cele disponibile prin Android Auto.  

Din lista de servicii Android Auto fac parte asistentul pentru recunoașterea comenzilor vocale Google Assistant, serviciul de hărți Google Maps, servicii pentru streaming de muzică precum Spotify și Amazon Music, serviciul de mesagerie WhatsApp.

Informațiile serviciilor Android Auto vor fi afișate atât pe ecranul din centrul planșei de bord, cât și în instrumentarul de bord și Head-Up Display-ul opțional, care proiectează informații pe parbriz.

„Mulţi dintre clienţii noştri au menţionat importanţa de a avea Android Auto într-un automobil BMW pentru a utiliza o serie de dotări familiare unui smartphone Android, sigur şi fără a fi distraşi de la drum, pe lângă funcţiile şi serviciile proprii BMW”, declara în decemrie 2019 Peter Henrich, vicepreşedinte executiv BMW pentru managementul produsului. „Vom oferi clienţilor acest serviciu cu începere din iulie 2020.”

Conectivitatea cu telefoanele Android și serviciile Android Auto vor fi disponibile pentru pentru mașinile cu sistem de operare BMW 7.0.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account