Marc Marquez câștigă un BMW M6 Convertible

Marc Marquez

Pentru fanii lui Valentino Rossi, faptul că Marc Marquez a câștigat și premiul special oferit de BMW ar putea fi un motiv în plus de indignare. Cu toate astea, Marc Marquez a a câștigat acest premiu meritat, iar punctele acumulate de el în sesiunile de calificare nu pot contestate.

Sunt sigur că oricine își dorește să câștige un BMW M6 Convertible, însă Marc Marquez merită premium BMW M Award. Acest premiu se oferă pilotului din MotoGP care obține cele mai bune rezultate în calificări. Practic, sistemul de punctare este același ca al unei curse propriu-zise, însă acest punctaj contează doar în lupta pentru premiul special oferit de BMW la finalul fiecărui sezon MotoGP. Anul acesta, Marc Marquez a obținut opt plecări din pole position, iar per total a adunat 365 de puncte, detașându-se liniștit în câștigătorul premiului BMW M Award.

Marc Marquez

În plus, este pentru a treia oară când Marc Marquez câștigă acest premiu și se alătură astfel lui Valentino Rossi și lui Casey Stoner pe lista celor care au reușit să câștige acest premiu. Pe de altă parte însă, Marc Marquez este primul pilot care reușește să câștige de trei ori consecutiv premiul BMW M Award. Acum, faptul că Rossi a pierdut și acest premiu nu cred că poate fi o supărare mai mare decât faptul că a pierdut campionatul.

Marc Marquez

Oricum ar fi, cert e că Marc Marquez se va plimba acum liniștit cu un BMW M6 Convertible nou-nouț, care dezvoltă fix 560 de cai-putere dintr-un V8 de 4,4 litri, supraalimentat și care accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde. Și pentru că premiul BMW M Award este unul special, mașina câștigată de Marquez este una care se bucură din plin de programul BMW Individual, iar acest lucru este imediat vizibil în cazul culorii – Frozen Blue Metallic – sau al jantelor pe 20 inch. Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm lui Marquez „plimbare plăcută!”.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account