Viitorul BMW X7 apare în noi randări digitale

Randare viitorul BMW X7

Viitorul BMW X7 este programat pentru lansare în cursul anului 2018 și este evident că va contribui substanțial la ciferele de vânzări ale mărcii.

Fiind confirmat deja, viitorul BMW X7 nu ridică prea multe semne de întrebare nici în cazul motorizărilor folosite, nici în cazul tehnologiilor care vor fi disponibile, ci doar în cazul designului. Așa cum spuneam într-un articol precedent, gama de modele X însumează aproape 30% din vânzăriile mărcii, astfel că importanța acestor modele nu poate fi pusă la îndoială. Așa cum Mercedes-Benz are în gama sa modelul GLS, și cum Range Rover-ul este motorul vânzărilor brand-ului britanic, este evidentă nevoia unui SUV de dimensiuni mari și pentru BMW.

Cu siguranță viitorul BMW X7 va fi disponibil și într-o versiune cu șapte locuri, dar și într-o versiune ultra-luxoasă, cu doar patru locuri. Platforma care va sta la baza viitorului vârf al gamei X este aceeași pe care o întâlnim acum la noul BMW Seria 7 și, cel mai probabil, va fi împărțită de SUV-ul pe care Rolls-Royce se zvonește că îl pregătește. Știm deja că pe lângă viitorul BMW X7, bavarezii lucrează intens la dezvoltarea pentru producție a lui BMW X2, astfel că din 2018 gama va fi cât se poate de completă, acoperind toate nișele segmentului care vrea să conducă un crossover, un SUV compact sau un SUV în toată regula. Atunci când va fi lansat, viitorul BMW X7 va trebui să se lupte cu Mercedes-Benz GLS, cu Range Rover, dar și cu modelele americane mari. Și, dacă inginerii și designerii BMW joacă cum trebuie această carte, șansele ca viitorul BMW X7 să devină un succes sunt destul de mari.

Randare BMW X7Fiind poziționat ca vârf de gamă, X7 va trebui să depășească modelele X5 și X6 în materie de confort, rafinament și echipări și va trebui să ofere o experiență care să pună în primul rând accent pe lux și eleganță, sportivitatea devenind fără îndoială secundară. Oamenii de la AutoGuide au prezentat câteva randări cu viitorul BMW X7 și, dacă ne uităm la imaginile lor, vedem o grilă față agresivă, precum și o linie destul de dinamică a profilului. În materie de motorizări sunt șanse foarte mari ca viitorul BMW X7 să adopte motorizările actuale ale Seriei 7, atât în cazul motorizărilor pe benzină, cât și în cazul diesel-urilor. Este evident că propulsoarele de trei litri cu șase cilindri în linie vor fi cele mai vândute, dar există destul de multe șanse ca viitorul BMW X7 să beneficieze și de un V8 pe benzină, dar și de diesel-ul cu patru turbine care echipează acum BMW 750d xDrive. Nu este exclus nici faptul ca motorul V12 de 6,6 litri prezent pe BMW M760Li xDrive să fie inclus pe lista de motorizări a viitorului SUV. Pân la prezentarea oficială din 2018 nu știm însă nimic sigur, astfel că tot ce putem face este să speculăm.

Randare BMW X7Află și care este cel mai scump model din gama actuală BMW:

BMW M760Li xDrive

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account